Trainno

Trainno

Trainno Hesabınızı Silin

ASUNATECH BİLİŞİM VE YAZILIM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tarafından işletilen Trainno için kalıcı hesap silme.

Uygulama içi silme

Hesabınızı uygulama içinden silmek için:

  1. Trainno’yu açın.

  2. Profil’i açın.

  3. Hesap Ayarları’nı seçin.

  4. Hesabı Sil’i seçin.

  5. Geçerli parolanızı girin.

  6. Kalıcı silmeyi onaylayın.

Silme kalıcıdır. Hesabınız kurtarılamaz. Hemen oturumunuz kapatılır. Devam etmeden önce ihtiyacınız olan bilgileri kaydedin.

Uygulamaya erişemeyen kullanıcılar

Hesabınıza erişemiyorsanız silme talebi için bize e-posta gönderin:

support@trainnoapp.com

Konu satırı olarak “Trainno Hesap Silme Talebi”ni kullanın ve hesap e-posta adresinizi, kullanıcı rolünüzü (Antrenör veya Sporcu) ve kalıcı silme talebinizi onayladığınızı ekleyin. Talebinizi işlemeden önce kimlik doğrulaması isteyebiliriz.

Silinen bilgiler

Hesabınız silindiğinde, hesabınızla ilişkili aşağıdaki bilgiler uygulanabilir olduğu ölçüde aktif sistemlerden kaldırılır:

hesap ve profil bilgileri; profil fotoğrafı; dil ve hesap tercihleri; cinsiyet, boy, kilo ve vücut ölçüleri; sakatlık ve sağlıkla ilgili koçluk bilgileri; antrenör-sporcu bağlantıları; program atamaları ve haftalık hedef atamaları; check-in’ler ve ilerleme kayıtları; rezervasyon ve iptal bilgileri; hesabınızla ilişkili özel antrenör notları; mesajlar;

bildirim token’ları; ve

yüklediğiniz fotoğraflar ve dosyalar.

Paylaşılan veya zorunlu kayıtlar

Yalnızca silinen hesabınıza bağlı bilgiler aktif sistemlerden kaldırılır. Yasal, güvenlik, dolandırıcılık önleme veya uyuşmazlık çözümü amaçlarıyla saklanması gereken kayıtlar yalnızca gerekli süre boyunca tutulabilir. Saklanan kayıtlar aktif bir kullanıcı profili olarak kullanılamaz durumda kalmaz.

Başka bir kullanıcıya bağımsız olarak ait bilgiler, yalnızca gerekli olduğu yerde saklanabilir ve makul ölçüde mümkün olduğunda silinen hesabınızdan anonimleştirilmeli veya bağlantısı kesilmelidir.

Zamanlama

Aktif sistemlerden silme; başarılı uygulama içi onaydan hemen sonra veya doğrulanmış bir destek talebinden sonra başlar. Artık şifreli yedek kopyalar, silinmeden veya üzerine yazılmadan önce en fazla 30 gün kalabilir. Yedek bilgiler normal ürün işlemi için kullanılmaz.

İlgili politikalar

Ayrıca Gizlilik Politikası, Kullanım Koşulları ve Destek sayfalarımıza bakın.